Bij Keizer Garantiemakelaars Zwolle ben je aan het juiste adres!

Wij zijn een dynamisch, actief en full service opererend makelaarskantoor in het centrum van Zwolle. Door onze snelle en effectieve manier van werken kan het maar zo zijn dat we binnen no time al bezichtigingen voor je woning hebben. Durf je het aan?

Ik ben Herold, beter bekend als de Garantiemakelaars van Zwolle. Ik regel, samen met mijn collega’s, vanuit ons mooie kantoor in ‘t centrum van Zwolle de aan- en verkoop van woningen, maar ook voor taxaties kun je bij ons terecht. We zijn van vele markten thuis en zijn al twee keer op rij uitgeroepen tot de Garantiemakelaar met de hoogste klanttevredenheid. Iets om trots op te zijn!

 

Winnaar Hoogste Klant Tevredenheid! Gemiddeld 9,3!

De garanties, klanten en cijfers spreken

65 verkochte woningen vanaf april 2017 tot oktober 2017
85 dagen gemiddelde looptijd regionale gemiddelde: 192 dagen
-2% onderhandelingsmarge regionale gemiddelde: -3%

Ons team

Bij Keizer Garantiemakelaars Zwolle helpen wij u graag.

Zoekprofielen

Een goed begin is het halve werk. Je wilt niet zo maar een huis, maar een droomhuis. Probeer eerst eens voor jezelf helder te hebben wat je daaronder verstaat. Hoe ziet dat huis er uit? Hoeveel kamers heeft het? Een grote of kleine tuin? Een garage? Knus en sfeervol of juist modern en licht? Zijn scholen, winkels en openbaar vervoer belangrijk? Maak een zoekprofiel aan en wij houden je op de hoogte van relevant aanbod.

Zoekprofiel aanmaken

Weten wat je woning waard is?

Ben je voornemens jouw woning te verkopen en benieuwd naar de huidige marktwaarde van je woning, neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Besluit je jouw huis in de verkoop te zetten? Dan heb je inmiddels een goede indruk van de werkwijze van een Garantiemakelaar en de vele voordelen van een full service makelaar.

Maak een afspraak

Je huis sneller verkopen?

Je huis verkopen is vaak een emotionele aangelegenheid. In dit huis ben je samen een gezin gestart bijvoorbeeld. Hierdoor kan jouw objectieve kijk op je huis verkopen in Zwolle lastiger zijn.

Meer informatie

Terug
Recent bekeken