Presentatiepakket

Wanneer wij je woning in de verkoop nemen, doen we er alles aan om deze perfect in de markt te zetten. Wij stellen hoge eisen aan de materialen die we inzetten zodat jouw huis boven het maaiveld uitsteekt. De praktijk wijst uit dat ons unieke Presentatie Garantieplan zich terugvertaalt in een betere positie op de woningsites en sociale media. Ons pakket zorgt voor een optimale presentatie, meer bezichtigingen en dus meer verkoopkansen! 

Als je besloten hebt je woning via ons te verkopen, bepalen we samen de beste marketingstrategie. Door onze actieve marktbenadering beschikken wij over een uitgebreid kopersbestand. Deze kopers worden direct door ons benaderd. Een gespecialiseerde vakfotograaf maakt professionele woning- en 360 graden foto’s van je huis. Ook wordt er een speciale video van je woning gemaakt! Alles met één doel: prominent aanwezig zijn op Funda en diverse social mediakanalen. 

Jouw huis snel en voor een goede prijs verkopen? 

Qua handelingen is het vrij makkelijk om een woning te koop te zetten, de kunst zit hem in het daadwerkelijke verkopen. Want je wilt natuurlijk wel de beste prijs en voorwaarden voor je huis. En daarom zijn wij er. Wij, Suus en Herold, zorgen ervoor dat we jouw eventuele zorgen uit handen nemen, zodat jij je tijd en energie in andere zaken kunt steken. 

Maar je hoeft natuurlijk niet stil te zitten, je kunt zelf ook meehelpen. Wil je graag weten hoe? Vul dan hieronder je gegevens in en ontvang ons e-book met tien handige tips omtrent woningverkoop. Zo zorgen we met jouw ondersteuning en onze effectieve verkoopmethoden voor een soepel en zorgeloos verkoopproces. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op!