Stap voor stap verkopen

Verkoop je huis in 4 stappen!

Fase 1: Voorbereiding & onderzoek

‘Een goed begin is het halve werk’, hoor je mensen vaak zeggen. Daar zit een kern van waarheid in. Wanneer je goed bent voorbereid lopen de zaken namelijk een stuk vlotter. Wij willen je hier graag bij helpen. Bij een Garantiemakelaar worden namelijk eerst al jouw wensen duidelijk in kaart gebracht, daarna wordt het verkooptraject stap voor stap uitgelegd. Zo weet jij precies wat wij voor je gaan doen en kunnen wij ‘los.’ Naast onze transparante manier van werken kun je ook rekenen op persoonlijke begeleiding. Dat vinden we erg belangrijk. Waarom? Omdat je dan altijd je vragen kunt stellen en niet voor onduidelijkheden komt te staan, daar heeft niemand iets aan namelijk. Ook zorgen we ervoor dat je woning uitvoerig geïnventariseerd wordt in deze fase. Indien nodig voeren we een bouwtechnokeuring, kadastraal-, en bodemonderzoek uit. Zo zorgen we ervoor dat jij en de potentiële koper weten waar jullie aan toe zijn.  

Fase 2: Presentatie & prijs

Een goede strategie is erg belangrijk, daarom helpen wij jou, voordat de woning gepresenteerd wordt, met het vaststellen van een strategie die bij je woning past. Wij bieden je als Garantiemakelaar standaard een professioneel presentatiepakket aan. Hierdoor kunnen wij je woning optimaal presenteren en de juiste kopers aantrekken. Ook op internet presenteren we je woning optimaal; op onze website, onze social media kanalen en op de bekende woningportals zoals bijvoorbeeld Pararius

Want dat is wat je wilt natuurlijk!

Fase 3: Bezichtiging & onderhandelen

Wat wij doen? Wij richten ons op het aantrekken van serieuze kopers en plannen bezichtigingen met hen in. En omdat een goede eerste indruk essentieel is bij zo’n bezichtiging, helpen wij jou met een aantal nuttige tips. Gewoon een stukje extra service, fijn toch? Na de bezichtiging bellen we altijd direct om de reacties van de kijkers door te geven. We weten namelijk hoe spannend dat kan zijn. En aangezien we al een vooronderzoek hebben uitgevoerd om de waarde van je huis vast te stellen, hoeven we alleen nog maar tactisch en rationeel te onderhandelen. En dat doen we als de beste, lees onze beoordelingen maar eens door. En natuurlijk houden we je op de hoogte wat betreft de onderhandelingsgesprekken. We doen het namelijk samen!

Fase 4: Overdracht na de verkoop

Als we samen je woning hebben verkocht, zorgen wij voor een vlotte en correcte afsluiting. We zorgen dat de oplevering, overdracht en juridische afhandelingen optimaal verlopen. En het is heel erg cliché om te zeggen, maar wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom staan we na de verkoop ook altijd nog voor je klaar. We willen namelijk geen sippe gezichtjes zien!

Afspraak maken