Huis verkopen in Zwolle of omstreken?

Als je je huis gaat verkopen staat je een spannende tijd te wachten. Het is natuurlijk logisch dat er verschillende redenen zijn om je huis te verkopen. Het kan zijn dat je groter wilt wonen, een huis met een tuin wilt of dat je tien jaar gaat rondtrekken in Groenland. Wat de reden ook is, het is uitermate verstandig om een deskundige makelaar in te schakelen om je te helpen bij dit proces.

huis verkopen zwolle

Als verkoopmakelaar nemen wij namelijk erg veel werk uit handen, waardoor het verkopen van een woning toch een stuk makkelijker wordt. En aangezien we een Garantiemakelaar zijn, bieden we jou graag dat extra stukje zekerheid. 

Neem contact met mij op Meer informatie

Hoe werkt het?

Het verkopen van een woning kan een chaotische boel worden, daarom hebben we het hele proces opgesplitst in vier stappen. De eerste fase is de voorbereiding, we brengen je wensen in kaart en gaan ons goed oriënteren. Tijdens de tweede fase gaan we samen kijken naar een passende verkoopstrategie en stellen we de waarde vast. Daarna, in de derde fase, regelen wij bezichtigingen en gaan we lekker onderhandelen. Daar zijn we nogal goed in namelijk. De laatste fase houdt in dat wij zorgen voor een vlotte en correcte afsluiting. Ook staan we na de verkoop nog voor je klaar. Als je eventjes gezellig wilt napraten, maar ook als je nog vragen hebt!