Dit hebben onze klanten ervaren...

Dhr. R.J.F. Konkelaar
10

Uitstekende makelaar. Het gehele proces is van begin tot eind uitstekend verlopen. Duidelijke en prettige communicatie om tot een goede verkoopstrategie te komen.

Helma
9

Fijn dat we contact hadden met Harrold en Margot. Zeer bereikbaar en goede begeleiding. Fijn meedenken!

Chris Galenkamp
10

Goed advies, goed contact, mooie foto's, goede publiciteit.

Anoniem
9

Niets anders dan super!!! Goede begeleiding, werd goed op de hoogte gehouden.Het ging allemaal erg gemoedelijk.

Anoniem
8

Goed persoonlijk contact en denkt met je mee. Goed gevoel voor humor en prettig in de communicatie.

Annelies den Bieman-Rorije
10

Zover ik nu kan beoordelen is alles op rolletjes gelopen. Dit door de goede klik met de makelaar zelf. Geen gedoe, lekker open en recht voor de raap, geen moeilijke dingen, geen gepraat maar gewoon samen doen! Vertrouwen dus en de klik zeer belangrijk om tot een succes te komen. Basis is het fundament.

Dhr. K.E. Pattiasina
10

Met onze verkoop- & aankoopmakelaar Herold hebben wij het enorm getroffen!. Herold voelde fijnloos aan wat onze behoefte was en was altijd voor ons bereikbaar in geval van vragen. De onderhandelingen voor onze nieuwe woning gingen zelfs door in zijn eigen vakantie!. Herold's passie voor het makelaarsvak is ongekend. We kunnen Keizer makelaars aanraden voor een relaxte noot in een toch wel stressvolle periode.

Gert Majoor
9

Top makelaar, gevoel voor humor. Wat alles makkeler maakt.

Ilja van Leeuwen - Schuurman
8

Enthousiast

Anoniem
8

Bereidheid offerte af te geven van tevoren (in tegenstelling tot enkele andere makelaars in omgeving Zwolle), goede prijs, professioneel contact ook buiten kantooruren, alles netjes afgehandeld.

Anoniem
9

Fijne makelaar. Sterk in persoonlijk contact. Huis in eerste instantie iets te laag ingeschat maar daar kwamen we samen prima uit.

Pattiasina
10

We zijn erg tevreden over onze makelaar Herold van Keizer Garantie Makelaars Zwolle. Herold straalt kennis en kunde uit en geeft ons genoeg ruime voor eigen suggesties. De onderlinge communicatie gaat ook erg soepel. Het opstartprocess van intake tot publicatie op de website hebben we als zeer prettig ervaren. Keizer Makelaars in Zwolle hebben mensen in dienst die hun vak verstaan (en hier veel plezier in hebben).

Zwiers
9

Ga zo door! Dit heeft voor ons het onderscheid gemaakt, ondanks een courtage vrij aanbod van een ander en ondanks een andere mond op mond reclame aangeraden makelaar. Hopelijk eindigt het ook snel in een verkoop voor een goede prijs.

Hans Roos
10

Vertrouwen

Marcel Veltmaat
10

Zeer prettig, open en positief contact. Zeer gedreven makelaar Herold Post, die zich voor meer dan 100% inzet, zelfs tijdens zijn vakantie. Flink tempo om het huis op Funda te kunnen plaatsen. Prachtige film en foto's, heel goed promotiemateriaal om ons huis snel "in the picture" te krijgen. Kan niet beter.

Anoniem
10

Contact liep perfect! Goede bereikbaarheid via een speciale groepsapp en persoonlijk contact maakten het hele verkoopproces zeer plezierig.

Anoniem
9

Communicatie verliep goed en snel via verschillende middelen zoals telefoon, email en whatsapp. Ook buiten kantoor uren waren ze altijd bereikbaar. en elke vraag werd gelijk opgepakt en/of beantwoord.

Anoniem
8

Laagdrempelig en persoonlijk contact met de makelaar. Ook de uitleg en begeleiding tijdens het traject hebben we als prettig ervaren. Vind je bereikbaarheid belangrijk dan zit je hier goed. Ook 's avonds kwam er gewoon een reactie op een vraag die je neerlegde.

Anoniem
10

Dit is de eerste keer dat ik een makelaar nodig had. Goed werk geleverd en goed duidelijk contact gehad over de verkoop van de woning en super snel.

Gerlanda Wever
10

Onze makelaar suus heeft veel kennis en heeft een leuke vlotte babbel.

Dhr. René van Dam
10

Het contact met de makelaar gaat heel prettig. De makelaar weet wat er speelt en anticipeert hier goed op. Ook de service is erg goed.

Dhr. S. Katuin
10

Het contact verloopt zoals je mag verwachten en zelfs veel meer dan dat. Als je een telefoontje o.i.d. verwacht is Suus je net een stapje voor. Zij doet wat ze zegt. Erg fijn dat ze de gehele dag en avond erg goed bereikbaar is. Ook is ze flexibel voor kijkers. Wil je in de avond of in het weekend kijken dan maakt Suus dit mogelijk. Deze makelaar is gewoon TOP!!! echt een aanrader

Linda Witteveen
10

Wij vonden het heel spannend om onze woning in de verkoop te zetten, natuurlijk zelf weinig verstand van, maar Suus stelt je gelijk op je gemak! Wij hebben het volste vertrouwen in haar, reageert snel op vragen en niks is eigenlijk te gek.. En ook niet onbelangrijk, ze denkt met je mee, en dat vonden wij persoonlijk heel prettig. Net dat beetje extra, helemaal super!

Bluefinger
10

Supersnelle verkoop. In slechts 3 dagen is ons huis verkocht.

Rene van Dam
10

De makelaar is duidelijk waardoor je ook weet waar je aan toe bent.

Anoniem
9

het contact met suus liep perfect ze hield ons goed op de hoogte als er weer kijkers waren geweest ze heeft ons heel fijn geholpen en begeleid

Wian Stol
8

Geen verassingen, duidelijk, open en daadkrachtig.

Anoniem
10

Na een zoektocht door een enorm aanbod aan makelaars, kwam Suus op ons pad. Geen moment spijt gehad van de keuze om met haar in zee te gaan Ze is zeer professioneel, spontaan en goed bereikbaar. Wat ons betreft een aanrader!

Anoniem
10

Susanne is een geweldige makelaar bij Keizer garantie makelaar. Ze is enthousiast en helpt met goede adviezen bij het maken van foto's en film van de woning. De woning binnen een week verkocht. Ook de afhandeling verliep heel netjes. Ik raad Suus iedereen aan!

Bas Katuin
10

Het is zo leuk om te merken hoe enthousiast de makelaar over het huis is! Dit geeft absoluut het vertrouwen om zaken met elkaar te gaan doen. Afspraak = afspraak, daar weet de makelaar zich zeer goed aan te houden. Eerder dan ik verwacht heb ik een mailtje, belletje of appje. Echt super.

Anoniem
10

We hebben zeer goede ervaring zowel met herold als suus. Ze staan dag en nacht (als het nodig is) voor je klaar. Vriendelijk, luisterend oor, meedenkend, enthousiast. Kortom wat zoek je/ wil je nog meer

Anoniem
9

Fijn contact met makelaar, snel en actief, digitaal (email, whatsapp) en ook regelmatig per telefoon. Adequate informatie, goede verduidelijking van zaken die niet duidelijk zijn en ook uitleg van procedure. Suus heeft een mooie opbrengst voor mijn huis gerealiseerd!

Trijntje van der Meer
8

Persoonlijk, zeer goed bereikbaar, zeer betrokken !

Anoniem
10

Susanne Thierry (Keizer Garantiemakelaars te Zwolle) hebben wij ervaren als zeer deskundig en enthousiast, Zij 'gaat' echt voor de verkoop van het huis en geeft adequate informatie. Verder is het extra dat zij meedenkt over de volgende stap, de andere woning en stelde daarbij de vragen die ons hebben geholpen met het zoeken van een andere woning. Het contact verloopt vlot en prettig laagdrempelig. Op vragen volgde snel een reactie.

Benny van der Vegt
9

Wij wilden geen "ouderwetse makelaar" , maar een makelaar die snel reageerde ook buiten kantooruren. Susanne reageerde meestal binnen het uur, ook in de avond.

D Katuin
10

Enthousiast, vertrouwen, eerlijk, meedenkend, servicegericht en oog voor detail. Fijne en eerlijke feedback waarmee je jouw woning goed verkoopklaar kan maken. Ik had Suus al bij een eerdere verkoop ontmoet en werd erg blij van haar verkoopgerichtheid. Dat was voor mij doorslaggevend om voor Keizer Garantiemakelaars te kiezen! Nu hopen op een goede open huis en verkoop.

Engelien Lukkien
10

Super enthousiaste makelaars staan dag en nacht voor je klaar en denken met je mee!!!

Anoniem
10

Erg prettig en plezierige makelaar. Suus heeft verstand van zaken en legt alles in normale en zeer duidelijke taal uit.! Dag en nacht bereikbaar.! We hadden ons huis binnen 2 1/2e maand verkocht. We kunnen iedereen Suus aanbevelen.!

Anoniem
10

Uitstekende service en begeleiding bij de verkoop van onze woning door Susanne Thierry (Keizer Garantiemakelaars). Susanne is een spontane en zeer hardwerkende dame, goede informatievoorziening en binnen no time al je vragen beantwoord. Avond, weekend, vakantie....maakt niet uit, binnen enkele ogenblikken een reactie of de benodigde gegevens. Kan iedereen deze makelaar ten zeerste aanbevelen, zeer veel kennis van zaken en daarnaast prettig contact wat jezelf een goed gevoel geeft bij de verkoop van je woning!

Anoniem
10

Mijn contact met de makelaar is zeer prettig en vooral het enthousiasme straalt ervan af.ze begrijpen direct hoe jij je huis wil verkopen en weten dit te realiseren.

Hans Roos
10

snel, deskundig, nauwgezet

Tineke van der Nol  - Van Soldt
8

Accuraat

Margreet Oldhoff
10

Suus heeft een krachtige, vriendelijke, kordate, behulpzame en betrouwbare manier van doen. Dat zijn voor mij zeer belangrijke kwaliteiten in dit soort contacten.

Anoniem
10

Zeer prettige en proffesionele makelaars, maar zo zijn er zovele. Opvallend is hun motivatie en gedrevenheid, maar ook hun sterke (soms kritische) mening, die ze niet onder stoelen en banken steken, om dat ze gewoon voor jouw als klant het beste willen! Ik was zeer blij met mijn makelaarskeuze!! Zij krijigen van mij een dikke 10!!

Anoniem
9

Suus staat altijd voor je klaar met raad en daad, zelfs tijdens haar vakantie. Het resultaat mag er zijn: snelle verkoop van onze eigen woning! Daarnaast is ze ook nog druk met de begeleiding bij de aankoop van een andere woning en wil ze altijd met je meedenken om je verder te helpen op de Zwolse huizenmarkt.

Michiel Mann
10

De praktijk gaat het straks uitwijzen, Maar tot nu toe,dik tevreden. Vlotte dame die Suus👌 Groetten Michiel.

Raymond Koning
9

Blij met deze makelaar. Denkt perfect mee, goed bereikbaar en reageert snel! Volste vertrouwen in verkoop van mijn woning.

Henri Hendriks
10

Sussanne is een uitstekende makelaar met een gedegen kennis van zaken binnen het Swolse. Duidelijke en heldere communicatie. Altijd bereikbaar en altijd bereid om mee te denken. Zij zorgt dat je je als verkoper op je gemak voelt en voelt uitstekend aan wat jij als klant wel en niet wil. Kortom, Top!

Anoniem
10

Susanne is heel enthousiast en kundig. Is in staat om snel te schakelen. Heeft een uitstekende kennis van de Zwolse markt en heeft veel contacten.

André Noot
10

Het intake gesprek met Susanne Thierry hebben wij zal zeer prettig ervaren, duidelijke, kundige en vriendelijke presentatie van Keizer makelaars en het verkoop proces van onze woning. De begeleiding en service vanuit de makelaar is uitstekend, met name het contact en begeleiding van Susanne zijn wij zeer content mee. Je verkoopt niet iedere dag een huis, maar deze makelaar ga ik zeker in onze vriendenkring aanbevelen indien er iemand gaat verhuizen.

Terug
Recent bekeken